h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bir Büyükşehir İlçesi, Kadınlara Yeni Bir Modern Merkez Sunuyor

Bir Büyükşehir İlçesi, Kadınlara Yeni Bir Modern Merkez Sunuyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kadınlara destek amaçlı Narlıkuyu Sağlıklı Yaşam ve Kadın Destek Merkezi'ni hizmete açtı. Merkezde kadınlara el becerileri ve ev ekonomisine katkı sağlayacak temel kurslar veriliyor. Ayrıca merkezde çocuklar için kreş hizmeti de sunuluyor. Kadınlar ve çocuklar, sosyal aktivitelerle birlikte destekleniyor.

Başkan Beyazgül liderliğinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık sağlayan Narlıkuyu Sağlıklı Yaşam ve Kadın Destek Merkezi’ni faaliyete geçirdi. Yeni açılan eğitim merkezi büyük ilgi görürken, çocuklar için de kreş hizmeti sunuluyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik düzenlediği Kadın Destek Merkezi sayısını her geçen gün artırıyor. Kentte kadınlara pozitif ayrımcılık sunan Belediye’nin düzenlediği kurslar sayesinde kadınlar kendi ayakları üzerinde durmayı öğreniyor.

Ev ekonomisine katkının yanı sıra el becerilerini de geliştiren kadınlar, bu merkezler aracılığıyla iş sahibi de olabiliyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Narlıkuyu Sağlıklı Yaşam ve Kadın Destek Merkezi’ni faaliyete geçirdi.

Merkeze katılan kadınlara buradaki uzman eğitmenler tarafından temel kurslar verilmektedir. Kadınlar kurslara katılırken çocuklarını buradaki kreşe bırakabilmektedir. Eğitmenler tarafından sosyal aktivitelerin düzenlendiği kurs merkezinde çocuklar şarkılar söyleyip resim yapmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetleri, saldırıya etkili karşılık verdi

Sıradaki haber:

Türk Silahlı Kuvvetleri, saldırıya etkili karşılık verdi