h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bir grup Balıkesirli öğrenciden Gazze’ye anlamlı bir bağış

Bir grup Balıkesirli öğrenciden Gazze’ye anlamlı bir bağış

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde, 4-6 yaş arası Kur'an kursu öğrencileri, Gazze'deki Filistinli vatandaşlara yardım amacıyla harçlıklarını bağışladı. Kepsut İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen bu yardım kampanyasına öğrencilerin duyarlılığı büyük takdir topladı. Harçlıklar, Türkiye Diyanet Vakfı Kepsut Şubesi aracılığıyla Filistin'e gönderilmek üzere teslim edildi. İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, öğrencilerin yardımseverlik değerlerini benimsemelerinin ve bu tür kampanyalara destek vermelerinin önemine vurgu yaparak, yardımda emeği geçen velilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde bulunan İlçe Müftülüğüne bağlı olan İmam-Birliği 4-6 yaş Kur’an kursunda öğrenim gören öğrenciler, Gazze’deki Filistinli vatandaşlara yardım etmek amacıyla harçlıklarını bağışladılar.
Kepsut İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kur’an kursunda eğitim gören minikler, Filistinli vatandaşlara destek olmak amacıyla ellerindeki harçlıkları bağışladılar. Bu bağışlar, Türkiye Diyanet Vakfı Kepsut Şubesine gönderilmek üzere İlçe Müftüsü Muharrem Dutar’ı ziyaret ederken teslim edildi.
İlçe Müftüsü Muharrem Dutar, öğrencilerin merhamet ve yardımseverlik değerlerine sahip olmalarının önemine vurgu yaparak yardım kampanyalarını takdir ettiklerini ve desteklediklerini ifade etti. Ayrıca, öğrencileri yetiştiren anne babalara ve öğretmenlere de yardımları için teşekkür etti.

Karabük’te yaşanan silahlı kavga sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Sıradaki haber:

Karabük’te yaşanan silahlı kavga sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.