h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bir grup hırsız, balkondan girdikleri bir eve değerli eşya bulamayınca, kombi ve televizyonları çalmak suretiyle işlerini tamamladılar.

Bir grup hırsız, balkondan girdikleri bir eve değerli eşya bulamayınca, kombi ve televizyonları çalmak suretiyle işlerini tamamladılar.

Kastamonu'da bir evin bahçesinden içeri giren hırsızlar, değerli eşya bulamayınca televizyonları ve kombiyi çalarak kayıplara karıştı. Ev sahipleri, hırsızlığı fark ederek polise haber verdi. Polis ekipleri, olay yeri incelemesi yaparak hırsızları yakalamak için çalışmalara başladı.

Kastamonu’da Evden Değerli Eşya Çalan Hırsızlar İzini Kaybettirdi

Kastamonu’nun İsmailbey Mahallesi’nde bulunan bir ev, hırsızlık olayına maruz kaldı. Ev sahibi H.A.’ya ait olan bahçeye gece saatlerinde giren hırsızlar, bahçedeki balkon kapısını zorlayarak içeri girdi. Evde değerli eşyalar arayan hırsızlar, ancak istedikleri eşyaları bulamayınca sinirlenmiş olacaklar ki iki televizyonu ve kombiyi alarak ortadan kayboldular. Komşuların hırsızları fark etmesi üzerine durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yeri inceleme ve polis ekipleri de evde detaylı bir araştırma yaptı. Şimdi, hırsızları yakalamak için polis çalışmalarına başladı.

Ünlü spiker, batmak üzere olan teknesi son anda kurtarıldı

Sıradaki haber:

Ünlü spiker, batmak üzere olan teknesi son anda kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.