h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bir isimle kahraman olmak isteyen ebeveynler, çocuklarına Ömer Halis adını verdi

Bir isimle kahraman olmak isteyen ebeveynler, çocuklarına Ömer Halis adını verdi

Eskişehir’de bir çift, yeni doğan bebeklerine 15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında şehit olan Ömer Halisdemir'in adını verdi. Nuri ve Ece Demir çifti, Niğde'nin kahraman şehidi unutmamak adına çocuklarına bu ismi verdi. Bebeklerinin ileride asker olmasını temenni eden çift, şehidin ailesini ziyaret etmek istediklerini ifade etti. Baba Demir, Ömer Halis ismini gurur taşıyan bir isim olarak nitelendirirken, anne Demir ise bebeklerine bu ismi koyma fikrinin uzun süredir aklında olduğunu belirtti. Çift, şehit askerin mezarını ziyaret etmek için zaman bulamadıklarını ve ailesiyle tanışmak istediklerini dile getirdi.

Eskişehir’de Demir çifti, yeni doğan bebeklerine 15 Temmuz’da darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in adını verdi. Nuri ve Ece Demir çifti, Çankaya Mahallesi’nde yaşamaktadır. Kısa bir süre önce evlenen çift, bebeğine kahraman asker Halisdemir’in adını koymanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Nuri Demir, mesleği gereği sık sık seyahat ettiğini ve her gittiği zaman şehidin mezarını ziyaret edip dua ettiğini ifade etti. Anne Ece Demir, çocuğunun ileride asker olmasını temenni ettiğini söylerken aynı zamanda Ömer Halisdemir’in ailesini ziyaret etmek istediklerini de dile getirdi. Nuri Demir, Ömer Halis adını evlenmeden önce düşündüklerini ve bu ismi koymanın onlara gurur verdiğini belirtti. Ece Demir ise eşinin sürekli ziyaret ettiği şehidin mezarına gidemediğini söyledi ve ailesiyle tanışmayı çok istediklerini dile getirdi. Çift, bebeğin isminin Ömer Halis Demir olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ve büyüdüğünde de asker olmasını umduklarını vurguladı.

Başlık: Eskişehir’de Şehit Astsubayın Adını Verdiği Bebek
Haber: Eskişehir’de Demir çifti, yeni doğan bebeklerine 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in adını verdi. Çift, gururlu bir şekilde bebeğin isminin Ömer Halis Demir olduğunu belirtirken, ileride asker olmasını temenni etti.

Uyuşturucu Kaçakçıları Sıkı Bir Gözetim Altında Tutuluyor

Sıradaki haber:

Uyuşturucu Kaçakçıları Sıkı Bir Gözetim Altında Tutuluyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.