h Dolar 34,2392 % 0.35
h Euro 37,1851 % 0.35
h Sterlin 44,7491 % 0.74
h Altın (Gr) 2.982,36 %0,96
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bir kişinin yaralandığı Bilecik’te meydana gelen zincirleme kaza 5 aracı etkiledi

Bir kişinin yaralandığı Bilecik’te meydana gelen zincirleme kaza 5 aracı etkiledi

Bilecik'te meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine girdi ve 1 kişi yaralandı. Şafak Ü. yönetimindeki bir otomobil önce refüje, ardından aydınlatma direğine çarparak takla attı. Bu sırada Gülçin D. yönetimindeki başka bir otomobil de takla atan araca çarptı. Kazada sıkışan bir sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından yol bir süre trafiğe kapatıldı ancak araçların kaldırılmasıyla trafik yeniden normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bilecik’te 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonucunda 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bilecik’ten Osmaneli istikametine seyir halinde olan Şafak Ü. tarafından kullanılan 11 AT 774 plakalı Fiat marka otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu önce refüje ardından aydınlatma direğine çarparak takla attı. Takla atan araca daha sonra Gülçin D. yönetimindeki 11 ABM 408 plakalı Hyundai marka otomobil çarptı. Bunun üzerine Sinan A. tarafından kullanılan 43 DH 888 plakalı Opel marka otomobil, Ferhat T. tarafından kullanılan 11 EE 868 plakalı Dacia marka kamyonet ve Ahmet D. tarafından kullanılan 06 BPN 992 plakalı Mitsubishi marka kamyonet de kazaya karıştı.

5 aracın karıştığı kazada, takla atan araçta sıkışan sürücü yaralandı. Yaralı, kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Kazanın ardından Bilecik-Osmaneli karayolu yaklaşık bir saat süreyle trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılarak trafik normale döndü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Genel Kargo Gemisi, Çanakkale Boğazı’nda Makine Arızası Nedeniyle Mahsur Kaldı

Sıradaki haber:

Genel Kargo Gemisi, Çanakkale Boğazı’nda Makine Arızası Nedeniyle Mahsur Kaldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.