h Dolar 34,1677 % 0.16
h Euro 38,0743 % 0.16
h Sterlin 45,5435 % -0.5
h Altın (Gr) 2.922,11 %0,27
h BIST100 9.891,00 %-1,38
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bisikletle gazete dağıtan bir genç, akşamları ise mitinglerde seçime hazırlanıyor

Bisikletle gazete dağıtan bir genç, akşamları ise mitinglerde seçime hazırlanıyor

Antalya'nın Serik ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı Osman Bülüç, gazete dağıtıcılığı yaparak geçimini sağlamaktadır. Sıra dışı seçim kampanyaları ile dikkat çeken Bülüç, gündüzleri bisikletle gazete dağıtırken, akşamları mitinglere ve konvoylara da bisikletiyle katılmaktadır. Sosyal medyada da adından söz ettiren Bülüç, kitlesi gün geçtikçe artan ve diğer adaylara gözdağı veren bir profil çizmektedir. Bağımsız aday, seçim kazanmak için gelen konvoya güven duymaktadır.

Antalya’nın bir ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olan Osman Bülüç, sıra dışı seçim kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti. Geçimini gündüzleri bisikletle gazete dağıtarak sağlayan Bülüç, akşamları ise bisikletiyle mitinglere ve konvoylara katılıyor. Hızla artan destekçi kitlesiyle diğer adaylara gözdağı veren Bülüç, “Geçen gün büyük bir konvoy yaptım. Konvoya gelen insanlar bana oy verse zaten kazanırım” şeklinde konuştu.

Serik ilçesinde evli ve 2 çocuk babası olan Osman Bülüç, bağımsız olarak Serik belediye başkan adayı oldu. Gündüzleri gazete dağıtarak geçimini sağlayan Bülüç, her kapıya giderek oy istiyor ve akşamları mitingler düzenliyor. Hatta düzenlediği konvoylara da yine bisikletiyle katılıyor. Sosyal medyada da adından sıkça söz ettiren bağımsız aday, giderek artan destekçi kitlesiyle diğer adaylara korku salıyor.

Bülüç, “Serik’te yapılamayanları yapmak için belediye başkanlığına talip oldum” diyerek adaylığının nedenini açıkladı. Uzun yıllardır mitinglerde bayrak salladığını, çay dağıttığını ve garsonluk yaptığını belirten Bülüç, şunları söyledi: “Serik’ taki başkanlar, ilçeye gereken önemi vermiyor, hizmet yapmıyor ve sözlerinde durmuyorlar. Bu yüzden aday oldum. Serik’te büyük sorunlar var. Aday olduğum günden bu yana konvoylar düzenliyor, mitingler yapıyor ve halkla bir araya geliyoruz. Hepsinden Allah razı olsun. Onlar beni bağrına bastı. Gazete dağıtmak bisikletimle yapmaktan zevk alıyorum. Amacım, işimi yaparken aynı zamanda vatandaşlarla iç içe olmak. Onlara gazetelerimi veriyor ve dertlerini dinliyorum. Beni seviyorlar. Amacım, onlarla birlikte Serik’e sahip çıkmak. Halk beni sevdi, kucakladı. Bu destekle yola çıktım. 33 yıldır Serik’teyim. Herkes, özellikle esnaf beni tanır. İnsanlarla iletişimim çok iyi. Seçimi halkın oyu belirler. Ben onlara sonsuz güveniyorum. Geçen gün büyük bir konvoy düzenledim. Konvoya gelen insanlar bana oy verse zaten kazanırım. Allah büyük” şeklinde konuştu.

Fırat Üniversitesi Öğrencilerine Sınav Heyecanını Gidermek İçin ‘Lezzetli’ Bir Destek Sunuyor

Sıradaki haber:

Fırat Üniversitesi Öğrencilerine Sınav Heyecanını Gidermek İçin ‘Lezzetli’ Bir Destek Sunuyor