h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bitlis’te hasta taşıyan ambulans, yolda mahsur kaldı

Bitlis’te hasta taşıyan ambulans, yolda mahsur kaldı

Bitlis'in Hizan ilçesine hasta almaya giden ambulans, karla kaplı yolda kara saplandı ve bir süre mahsur kaldı. Sağlık çalışanları uzun uğraşlar sonucu ambulansı çıkararak hastayı Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesine götürdü. Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü, yoğun kar yağışı nedeniyle zor şartlarda sağlık kurumuna ulaşmakta zorlanan 80 yaşındaki tansiyon hastasının evde müdahalesinin yapıldığını ve hastanın kısa sürede hastaneye nakledildiğini açıkladı.

Bitlis’in Hizan ilçesine hasta almaya giden bir ambulans, yolun karla kaplı olması sebebiyle kara saplandı ve bir süre mahsur kaldı. Yaşanan olaya göre, Hizan ilçesine bağlı Köçyiğit köyünde yaşayan 80 yaşındaki bir tansiyon hastası rahatsızlandı ve ailesi 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Hastaya hızlı bir şekilde müdahale etmek için bölgeye doğru hareket eden 112 sağlık ekiplerinin kullandığı ambulans, karlı yolda kayarak saplandı. Sağlık çalışanları ellerine aldıkları küreklerle ambulansı uzun çabalar sonucunda kara saplandığı yerden çıkardı. Daha sonra sağlık çalışanları hastayı alarak Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesine ulaştırdı. Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle zorlu şartlarda sağlık kurumuna ulaşmakta zorlanan 80 yaşındaki tansiyon hastamıza 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz tarafından Köçyiğit köyünde ilk müdahale yapıldı ve ardından Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi’ne nakli gerçekleştirildi” denildi.

Tofaş marka otomobil, benzin hortumu patlayınca alev aldı!

Sıradaki haber:

Tofaş marka otomobil, benzin hortumu patlayınca alev aldı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.