h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bodrum’da alkollü sürücünün sebep olduğu feci kaza sonucunda motosikletli genç kız hayatını kaybetti.

Bodrum’da alkollü sürücünün sebep olduğu feci kaza sonucunda motosikletli genç kız hayatını kaybetti.

Muğla Bodrum'da alkollü araç sürücüsünün motosiklete çarpması sonucu 22 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti. Kazada motosiklet sürücüsü öldü, diğer yolcu ise ağır yaralandı. Alkollü araç sürücüsü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yol geçici olarak tek şeride düşerken, trafik normale döndü.

Bodrum’da meydana gelen bir kazada, genç bir kadın hayatını kaybetti. 22 yaşındaki Ayşegül Baloğlu’nun motosikletine çarptığı iddia edilen sürücü ise alkollü olduğu tespit edildi.

Kaza, Yalıkavak-Bodrum yolunda meydana geldi. Yalıkavak’tan Bodrum istikametine seyreden bir hafif ticari araç, Yakaköy Türkmen Mahallesi yol ayrımında karşı yönden gelen bir motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet yolun kenarına devrilirken, hafif ticari araç yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra yol kenarındaki bir duvara çarparak durabildi. Olayın bildirilmesi üzerine, çok sayıda ambulans ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, motosiklet sürücüsü Ayşegül Baloğlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Motosiklette yolcu olarak bulunan C.Y. (26) ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hafif ticari araç sürücüsü ise gözaltına alındı. Bodrum Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerin ardından genç kadının cansız bedeni Bodrum Devlet Hastanesi’nin morguna gönderildi. Yaralanan C.Y.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle tek şeride düşen Yalıkavak-Bodrum yolu ise tekrar çift yönlü trafiğe açıldı.

Kocaeli’de bir galeriye yapılan silahlı saldırıda 1 çocuk yaralandı

Sıradaki haber:

Kocaeli’de bir galeriye yapılan silahlı saldırıda 1 çocuk yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.