h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bolu geçişinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaşarak etkisini gösteriyor

Bolu geçişinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaşarak etkisini gösteriyor

Bolu Dağı'nda D-100 karayolu beyaz bir örtüyle kaplandı ve kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Karayolu ekipleri, kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışı, sürücülere dikkatli olmaları uyarısıyla birlikte, ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmaması için önlemlerin alındığı belirtildi. Kar yağışının gece saatlerine kadar devam etmesi öngörülüyor.

Bolu Dağları’nda Kar Yağışıyla Beyaz Örtü Kaplandı

Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 karayolu, Bolu Dağı kesiminde etkili olan kar yağışı sonucunda beyaz bir örtüyle kaplandı. Kar kalınlığı ise 10 santimetreye kadar ulaştı. Karayolları ekipleri, kar küreme çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürerek yolun kapanmasını engelledi.

Bolu’da, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, kentin yüksek kesimlerini ve D-100 karayolu ile Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişini etkisi altına aldı. Kar yağışının etkisiyle yeşil alanlar beyaz bir örtüyle kaplanırken, D-100 karayolu Bolu Dağı kesimi ve Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı ve Sarıçökek bölgelerinde sürücüler dikkatli bir şekilde ilerledi.

Karayolları ekipleri, yolun kapanmaması için kar küreme çalışmalarını gece saatlerine kadar sürdürecek. Şu ana kadar ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Bölgede kar yağışının devam etmesi bekleniyor.

Kocaeli’de 3 evden ziynet eşyası çalmakla suçlanan şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Kocaeli’de 3 evden ziynet eşyası çalmakla suçlanan şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.