h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Borunun üzerine devrilen genç işçi hayatını kaybetti

Borunun üzerine devrilen genç işçi hayatını kaybetti

Şanlıurfa'da bir inşaatta vinç yardımıyla taşınan boruların düşmesi sonucu 18 yaşındaki bir işçi hayatını kaybetti. Olay, Sırrın Mahallesi'nde meydana geldi. Halatta yaşanan kayma sonucu borular işçinin üzerine devrildi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi ve genç işçinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ceset, otopsi için adli tıp kurumuna götürülürken soruşturma devam ediyor. (60 kelime)

Şanlıurfa’da vinç kazasında yaşanan acı olayda 18 yaşındaki bir işçi hayatını kaybetti. Sırrın Mahallesi’nde meydana gelen olayda, tırda bulunan borular vinç yardımıyla inşaat alanına indirilmeye çalışılıyordu. Ancak halatın kayması sonucu borular genç işçinin üzerine devrildi. Olayın bildirilmesi üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, genç işçinin hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Kediden çıkanlarla şaşırtan endoskopi sonucu karşınızda!

Sıradaki haber:

Kediden çıkanlarla şaşırtan endoskopi sonucu karşınızda!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.