h Dolar 34,2669 % 0
h Euro 37,0577 % 0
h Sterlin 44,5426 % 0.07
h Altın (Gr) 3.016,04 %-0,38
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Boşanma sürecinde olan eşinin yüzüne asit atan kişiye 7 yıl hapis istemi

Boşanma sürecinde olan eşinin yüzüne asit atan kişiye 7 yıl hapis istemi

Ankara'da bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından yüzüne asit atıldı. Saldırgan tutuklandı ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "Eşe karşı kasten yaralama", "Tehdit" ve "Hakaret" suçlarından 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. Mağdur kadın, eşiyle boşanma sürecinde olduklarını ve saldırıyı detaylı bir şekilde anlattı. Saldırgan ise kendisinin de yandığını ve eşini darp etmediğini iddia etti.

Ankara’da Eşine Asit Atan Saldırgan İle İlgili Davaya 7 Yıl Hapis Cezası Talebi

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, 26 Aralık 2023 tarihinde yaşanan olayda, boşanma aşamasında olan bir çift arasında korkunç bir saldırı gerçekleşti. F.Ö. (42) adlı şahıs, evine döndüğü sırada karşılaştığı eşi Cem Ö. (41) tarafından yüzüne asit içeren bir sıvı atıldı. Yüzünde ciddi yanıklar oluşan F.Ö., hemen hastaneye kaldırılırken, saldırgan Cem Ö. ise polis ekipleri sayesinde Çorum’da yakalanarak gözaltına alındı. Cem Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma sonucunda, Cem Ö. hakkında “Eşe karşı kasten yaralama”, “Tehdit” ve “Hakaret” suçlarından toplamda 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle bir iddianame düzenlendi. Mahkeme tarafından ifadesine başvurulan mağdur F.Ö. ise eşiyle boşanma sürecinde olduklarını ve 3 yıllık evli olduklarını belirtti. F.Ö., “Eşime 5 Temmuz 2023 tarihinde boşanma davası açtım. O tarihten beri ayrı yaşıyoruz. 26 Aralık 2023 tarihinde akşam saatlerinde iş yerime ait servise bindim. Yakın bir noktada indiğimde, birinin ismimi söylediğini duydum. Arkamı dönüp baktığımda eşim Cem Ö.’yü gördüm. ‘Senin uzaklaştırma kararın var, git’ dedim. O da bana, ’demek bana uzaklaştırma kararı aldırtmışsın, benden şikayetçi olmuşsun’ diyerek küfürler etmeye ve beni darp etmeye başladı. Elinde siyah bir poşet vardı ve iki kez hareket yaptı. Bir tarafımın yüzünde bir sıvı hissettim ve ardından acı başladı. Çevredeki insanlar sesime geldiğinde, Cem olay yerinden kaçtı” şeklinde ifade verdi.

Saldırgan olduğu iddia edilen Cem Ö. ise ifadesinde, eşinin kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve bunu bilerek eşinin evinin önüne gittiğini öne sürdü. Cem Ö., F.Ö. ile görüşmek için evin kapısında beklediğini belirtirken, “Eşime, başkasıyla görüştüğünü duyduğumu söyledim. Savurduğum asit bana da sıçradı, yandığım için kaçtım. Eşimi darp ve tehdit etmedim” dedi.

Somali Cumhurbaşkanı’nın Oğluna Kuryenin Ölümü Nedeniyle Verilen 27 Bin 300 TL’lik Adli Para Cezası

Sıradaki haber:

Somali Cumhurbaşkanı’nın Oğluna Kuryenin Ölümü Nedeniyle Verilen 27 Bin 300 TL’lik Adli Para Cezası

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.