h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bu ilçeye modern bir otobüs durak sistemi yerleştirildiği ile ilgili bir haber başlığı seçebilirsin.

Bu ilçeye modern bir otobüs durak sistemi yerleştirildiği ile ilgili bir haber başlığı seçebilirsin.

Bilecik’in Söğüt ilçesindeki vatandaşlar, akıllı durak projesiyle tanıştı. Söğüt Belediyesi tarafından hazırlanan akıllı duraklar, ilk olarak Söğüt Toki kavşağına yerleştirildi. Belediye Başkanı İsmet Sever, ilçenin pek çok noktasına akıllı duraklar yerleştirileceğini belirtti. Klimalı ve kapalı olan ilk akıllı durak hizmete açıldıktan sonra Oğuzkent Sitesi ve Hükümet Konağı önünde de akıllı durakların yer alacağı öğrenildi. Ayrıca mevcut yıpranmış durakların da yenilerinin kurulumu için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu proje için eski Bilecik Valisi ve şu anki Kocaeli Belediye Başkanı olan Tahir Büyükakın'a teşekkürlerini ileten Başkan Sever, desteklerinden ötürü minnettarlık duyduğunu ifade etti.

Söğüt ilçesinde vatandaşlar, akıllı duraklara kavuştu. Söğüt Belediyesi ekipleri, akıllı duraklar için çalışmalarına devam ediyor. İlk akıllı durak, Söğüt Toki kavşağına yerleştirildi. Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, daha fazla akıllı durak yerleştireceklerini belirterek, “İlçenin birçok noktasına klimalı ve kapalı akıllı duraklar temin etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikli olarak Oğuzkent Sitesi ve Hükümet Konağı önünde akıllı duraklar yerleştireceğiz. Eskimiş duraklarımızın da yenileri geldi. Fen işlerine bağlı ekiplerimiz en kısa sürede kurulumlarını gerçekleştirecekler. Geçmiş dönem Bilecik Valisi, şu anda Kocaeli Belediye Başkanı olan Tahir Büyükakın’a desteği için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Destekler için minnet plaketi sunuldu

Sıradaki haber:

Destekler için minnet plaketi sunuldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.