h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Burdur’da kaza: Otomobil bahçe duvarına çarptı, 2 kişi yaralandı.

Burdur’da kaza: Otomobil bahçe duvarına çarptı, 2 kişi yaralandı.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, kontrolsüz bir şekilde bahçe duvarına çarptı. Kazada sürücü ve yolcu olmak üzere 2 kişi yaralandı. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazaya neden olan araç ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Burdur’un Gölhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolünü kaybederek bir bahçe duvarına çarptı ve 2 kişi yaralandı. Saat 22.30 sıralarında Konak Demokrasi Caddesi üzerinde gerçekleşen kaza, araç sürücüsü Mikail U.’nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle meydana geldi. Kazada Mikail U. ve Gürkan A. yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, polis ve itfaiye ekipleri hızla müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından yaralılar, ambulansla Gölhisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kazada ağır hasar gören otomobil ise çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.

Restoranda yangın korkusu yaşandı

Sıradaki haber:

Restoranda yangın korkusu yaşandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.