h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Burdur’da kontrolü kaybeden tır kaza yaptı: 1 kişi yaralandı

Burdur’da kontrolü kaybeden tır kaza yaptı: 1 kişi yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde kaza sonucu devrilen bir tırda 1 kişi yaralandı. Kızılkaya Kavşağı'nda meydana gelen kazada tır sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tır devrilerek bir kişi yaralandı. Saat 14.00 sularında Kızılkaya Kavşağında gerçekleşen kaza, Burdur-Antalya karayolunda seyir halinde olan Samet Y. yönetimindeki 15 PU 588 plakalı tırın şoförünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda meydana geldi. Olayın hemen ardından bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarının ardından araç içinden çıkarılan Samet Y., sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tırın devrilmesi sonucunda trafikte önemli bir aksama yaşanmazken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Burdur’da meydana gelen trafik kazasında tır devrildi ve 1 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Burdur’da meydana gelen trafik kazasında tır devrildi ve 1 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.