h Dolar 34,0956 % 0
h Euro 37,9048 % 0
h Sterlin 45,1397 % 0.01
h Altın (Gr) 2.796,91 %-0,20
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Burdur’da meydana gelen trafik kazasında tır devrildi ve 1 kişi yaralandı.

Burdur’da meydana gelen trafik kazasında tır devrildi ve 1 kişi yaralandı.

Bucak ilçesinde tırın kavşakta devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, Burdur-Antalya karayolunda meydana geldi. Tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç devrildi. Kazayı bildiren ihbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu tır içerisinden çıkarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Burdur’un Bucak ilçesinde bir kavşakta meydana gelen kazada, kontrolü kaybeden bir tır devrildi ve 1 kişi yaralandı. Saat 14.00 sularında gerçekleşen kaza, Burdur-Antalya karayolunda meydana geldi. Tır sürücüsü Samet Y., aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilme yaşandı. Kazanın ardından sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle tırın içinden çıkarılan Samet Y., ilk müdahalenin ardından ambulansla Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Adalar Adliyesi’nde boşandığı gelişmesi

Sıradaki haber:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Adalar Adliyesi’nde boşandığı gelişmesi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.