h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa’da kameraya yansıyan bir olay: Yolun karşısına geçmeye çalışan yaya, kamyonetin çarpmasıyla karşılaştı

Bursa’da kameraya yansıyan bir olay: Yolun karşısına geçmeye çalışan yaya, kamyonetin çarpmasıyla karşılaştı

Bursa'nın Emek Mahallesi'nde yaşanan trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaşlı adam kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. Çevredeki insanlar tarafından ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam, sağlık ekipleri tarafından Bursa Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa’da Kamyonetin Çarptığı Yaşlı Adam Yaralandı

Bursa’nın merkezinde, Emek Mahallesi’nde meydana gelen bir olayda, yolun karşısına geçmek isteyen bir yaşlı adamın kamyonet tarafından çarpıldığı belirlendi. Çarpmanın etkisiyle yerlere savrulan yaşlı adam, çevrede bulunan insanlar tarafından ilk müdahaleyle desteklendi. Sağlık ekipleri de hemen olay yerine çağrıldı ve yaralı adamı Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk etti.

Şans eseri, kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve bu kayıt, saniye saniye olayın nasıl gerçekleştiğini gözler önüne serdi.

Askerler arasında bu tür eğlence kabul edilemez.

Sıradaki haber:

Askerler arasında bu tür eğlence kabul edilemez.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.