h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bursa’da tefecilik yapanlara yönelik operasyon yapıldı, 3 kişi gözaltına alındı

Bursa’da tefecilik yapanlara yönelik operasyon yapıldı, 3 kişi gözaltına alındı

Bursa'da tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda, yüksek faizle borç verdikleri kişilerin borçlarını ödemelerine rağmen icra takibi başlatan 3 kişi tutuklandı. Operasyon, 15 milyon liralık vurgunu önlemeye yönelikti. Polis, teknik ve fiziki takip sonucunda şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin 43 kişiye toplamda 15 milyon liralık icra takibi başlattığı belirlendi. İfadesi alınan şüpheliler, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa’da tefecilik yapan ve yüksek faizle borç verdiği kişilere rağmen hala icra takibi başlatan suç örgütü üyeleri, polis operasyonuyla yakalandı. Operasyon sayesinde 15 milyon liralık vurgun önlendi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tefecilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi.
Cumhuriyet Başsavcılığı’nın izniyle gerçekleştirilen operasyonda, borçlu kişilere yüksek faizle para veren ve borçlarını ödeseler bile senetleri vermeyip icra yoluna giden suç örgütü üyeleri gözaltına alındı.
Yapılan soruşturma sonucunda, M.S., İ.K. ve S.D. adlı şüphelilerin toplamda 43 kişiye bu yöntemle 15 milyon liralık icra takibi başlattığı belirlendi. Operasyonun ardından M.S., İ.K. ve S.D. gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

[Özgün Başlık Önerisi] Borçlarını ödeseler bile icra takibi başlatan tefecilere operasyon: 15 milyon liralık vurgun önlenmiş!

Adana’da oğlunun silahından çıkan kurşunla yaralanan kadın, 54 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Sıradaki haber:

Adana’da oğlunun silahından çıkan kurşunla yaralanan kadın, 54 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.