h Dolar 34,2853 % 0.14
h Euro 37,1037 % 0.14
h Sterlin 44,5384 % -0.01
h Altın (Gr) 3.019,34 %0,26
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Buzlu zeminde ufak çaplı bir kaza gerçekleşti, tır eve çarptı

Buzlu zeminde ufak çaplı bir kaza gerçekleşti, tır eve çarptı

Erzurum-Ardahan karayolunda aşırı buzlanma nedeniyle kayan bir tır, yol kenarında bulunan bir eve çarptı. Kaza sonucunda yol kapandı. Sürücü yara almadı ve evde herhangi bir hasar meydana gelmedi. Tırın çekilmesinin ardından yaklaşık 2 saatlik bir süre içinde yol tekrar trafiğe açıldı. Olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Erzurum-Ardahan karayolunda meydana gelen kazada tır, aşırı buzlanma sonucu yol kenarındaki bir eve çarptı. Bu durum yolun trafiğe kapanmasına sebep oldu.

Edinilen bilgilere göre, 31 AOR 135 plakalı tırın şoförü Engin A., Erzurum-Ardahan karayolunun Değirmenli Mahallesi mevkiinde yolun buzlu olması nedeniyle kontrolünü kaybederek yoldan çıktı ve ardından bir eve çarptı. Neyse ki evde herhangi bir hasar meydana gelmedi. Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada şoför herhangi bir yara almadı, Erzurum-Ardahan karayolu ise bir süreliğine kontrollü olarak trafiğe kapandı.

Tırın çekilmesiyle birlikte yaklaşık 2 saat sonra yol trafiğe açıldı.

Üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde ticareti yapan zanlılar polis tarafından yakalandı.

Sıradaki haber:

Üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde ticareti yapan zanlılar polis tarafından yakalandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.