h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Cami tuvaletinde ceset bulundu: Korkunç olayın detayları!

Cami tuvaletinde ceset bulundu: Korkunç olayın detayları!

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan bir cami tuvaletinde, Vahit Arslan adlı bir kişi ölü olarak bulundu. Cami cemaati, öğle namazı için camiye geldiğinde tuvalette hareketsiz yatan Arslan'ı fark etti. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, Arslan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Arslan'ın cenazesi, otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ölüm sebebi ise otopsi sonucunda belirlenecek.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde cami tuvaletinde cansız bir beden bulundu. Bugün öğle saatlerinde Kuyualan Camii tuvaletinde yaşanan olayda, cemaat namaz için camiye gelirken Vahit Arslan’ı (53) hareketsiz bir şekilde yerde buldu. Hemen sağlık ekipleri ve polis olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, Arslan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Arslan’ın cenazesi Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna götürüldü ve ölüm sebebi otopsi sonucunda belirlenecek.

Korkunç Kaza: Otomobil ve Tır Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı

Sıradaki haber:

Korkunç Kaza: Otomobil ve Tır Çarpıştı, 3 Kişi Yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.