h Dolar 34,2974 % 0.05
h Euro 37,0323 % 0.05
h Sterlin 44,3625 % 0.06
h Altın (Gr) 2.996,80 %0,15
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çanakkale’de hareket halindeki beton pompası alev topuna döndü.

Çanakkale’de hareket halindeki beton pompası alev topuna döndü.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde seyir halindeki bir beton pompası aniden alev aldı. Biga Belediyesi itfaiye ekipleri olaya müdahale ederek aracı söndürdü, ancak beton pompası kullanılamaz hale geldi. Olayı görenler itfaiyeyi arayarak durumu bildirdi.

Biga ilçesinde seyir halinde olan bir beton pompası aniden alev aldı. Biga Belediyesi itfaiye ekipleri, aracı söndürerek yangını kontrol altına aldı. Tarık Dönmez’in kullandığı 34 ZL 3635 plakalı beton pompası, alevlerin etkisiyle kullanılamaz hale geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen vatandaşlar, beton pompasından yükselen duman ve alevler karşısında şaşkınlık yaşadı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Biga ilçesinde yaşanan bu olay çevrede kısa süreli bir panik yaratırken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi olası büyük bir felaketin önüne geçti.

Hakkari’de Bulunan Pul Biber Poşetlerinde 2 Kilogram 45 Gramlık Eroin Yakalandı

Sıradaki haber:

Hakkari’de Bulunan Pul Biber Poşetlerinde 2 Kilogram 45 Gramlık Eroin Yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.