h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çankırı’da aranan şahıslara yönelik büyük çaplı baskın: 87 kişi gözaltına alındı!

Çankırı’da aranan şahıslara yönelik büyük çaplı baskın: 87 kişi gözaltına alındı!

Çankırı’da yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 87 kişi jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, şantaj, dolandırıcılık, basit yaralama, tehdit ve hırsızlık gibi suçlardan aranan şüpheliler yakalandı. Yakalanan şahısların adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Çankırı ilinde jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan 87 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 8-14 Ocak tarihleri arasında il genelinde geniş çaplı olarak gerçekleştirildi. Yapılan devriye ve yol kontrol çalışmalarında, “şantaj”, “dolandırıcılık”, “basit yaralama”, “tehdit”, “hırsızlık” gibi çeşitli suçlardan aranan 87 şüpheli gözaltına alındı. Şahıslar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Ukrayna’nın Rusya’ya yönelik İHA saldırısında 1 çocuk yaralandı

Sıradaki haber:

Ukrayna’nın Rusya’ya yönelik İHA saldırısında 1 çocuk yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.