h Dolar 34,1096 % 0.26
h Euro 38,1249 % 0.26
h Sterlin 45,4568 % 0.32
h Altın (Gr) 2.875,99 %1,66
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çatıdan düşen buz kütlesi bir kişiyi yaraladı

Çatıdan düşen buz kütlesi bir kişiyi yaraladı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bir binanın çatısından düşen kar ve buz kütlesi, bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Yılmaz Kenan Parlatıcı isimli vatandaş, kaldırımda yürürken üzerine düşen kar ve buz nedeniyle yaralandı. Olayın ardından Parlatıcı, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı.

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde bir kişi, kaldırımda yürürken üzerine bir binanın çatısından düşen kar ve buz kütlesiyle yaralandı. Olay yerine çağrılan vatandaşlar tarafından yardım edilen Yılmaz Kenan Parlatıcı, Aile Sağlık Merkezi’ne götürüldü ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından Karlıova Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Parlatıcı, olay sırasında üzerine düşen kar ve buz parçalarıyla ilgili olarak diğer vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Gençler arasında yaşanan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Gençler arasında yaşanan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.