h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ceza alacağını öğrenen bir kişi aracını yakmaya karar verdi

Ceza alacağını öğrenen bir kişi aracını yakmaya karar verdi

Sivas'ta bir sürücü, aracına yazılacak cezadan kaçmak için aracını benzinle yakarak kullanılamaz hale getirdi. Şarkışla ilçesinde polis çevirmesinde duran sürücü, muayene ve sigorta eksikliği nedeniyle ceza alacağını öğrenince aracını ateşe verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü, ancak araç tamamen zarar gördü. Sürücü ise polis tarafından gözaltına alındı.

Sivas’ta Aracına Cezası Yazılacağını Öğrenen Sürücü, Benzin Dökerek Ateşe Verdi

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde meydana gelen olayda, H.P. isimli sürücüye polis ekipleri tarafından aracının muayenesi ve sigortası olmadığı için cezai işlem uygulanacağı bildirildi. Bunun üzerine sürücü, paniğe kapılarak aracın bagajındaki benzini alıp aracının üzerine döktü ve ateşe verdi. Kısa sürede alevler tüm aracı sararken, durumu fark eden polis ekipleri itfaiye ekiplerine haber verdi. Şarkışla Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını söndürdü, ancak araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Sürücü H.P. ise ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Polis ekipleri, okul yakınındaki bölgelerdeki denetimlere odaklanıyor

Sıradaki haber:

Polis ekipleri, okul yakınındaki bölgelerdeki denetimlere odaklanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.