h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Süper Kupa Finali Atatürk Stadyumu’nda Oynanmalı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Süper Kupa Finali Atatürk Stadyumu’nda Oynanmalı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'daki Yunusemre Belediye Başkan adaylığı önseçimine katılarak, oyunu kullandı ve ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özel, Süper Kupa finali için yaptığı çağrıda, Türkiye'nin iki büyük kulübü Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki maçın sadece Türkiye'nin 100. yılında, Atatürk Stadı'nda oynanması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, maçın Riyad'da oynanması planını eleştirerek, "Yurt dışında olmaz, hele Suudi Arabistan'da kesin olmaz" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’da Yunusemre Belediye Başkan adaylığı önseçimine katıldıktan sonra yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin sadece Türkiye’nin 100. yılında, İzmir’deki Atatürk Stadı’nda oynanması gerektiğini söyledi. Özel, ayrıca maçın Riyad’da oynanma planını eleştirerek, “Yurt dışında olmaz, hele Suudi Arabistan’da kesin olmaz” şeklinde konuştu. Özel, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili de açıklamalarda bulunarak, olayın üzerine cesaretle gidilmesi gerektiğini vurguladı ve “Unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Ticaret Bakanlığı Duyurdu: Elektrikli Araç Sahipleri ve Almak İsteyenler İçin Yeni Tebliğ Yürürlükte!

Sıradaki haber:

Ticaret Bakanlığı Duyurdu: Elektrikli Araç Sahipleri ve Almak İsteyenler İçin Yeni Tebliğ Yürürlükte!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.