h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • CHP’li bir vekil trafik kazası geçirdi, tüm Türkiye şokta!

CHP’li bir vekil trafik kazası geçirdi, tüm Türkiye şokta!

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'in yönetimindeki araç, Sinop-Samsun karayolunda minibüse çarptı. Milletvekili Karadeniz ve diğer araçta bulunan 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar tedavi edildikten sonra hastaneden taburcu edildi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop-Samsun karayolunda meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Kazada, Karadeniz’in yanı sıra toplamda dört kişi yaralandı ve tedavilerinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Kazanın saat 18.50 sıralarında Sinop-Samsun yolunun Çiftlik mevkiinde meydana geldiği öğrenildi. CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in kullandığı araç, aynı yönde seyreden bir minibüse arkadan çarptı. Kazada, Milletvekili Karadeniz’in yanı sıra araçta bulunan eski CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak ve diğer araç şoförü de hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, tedavilerinin yapıldığı Sinop Atatürk Devlet Hastanesi tarafından taburcu edildi.

İsrail’de Netanyahu hakkında büyüyen tepkiler: “Başbakan suçlu sensin”

Sıradaki haber:

İsrail’de Netanyahu hakkında büyüyen tepkiler: “Başbakan suçlu sensin”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.