h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çine’deki turşu fabrikasında büyük yangın çıktı!

Çine’deki turşu fabrikasında büyük yangın çıktı!

Aydın'ın Çine ilçesindeki bir turşu fabrikasında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Fabrikadan alevlerin yükseldiğini fark eden personel, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına hızlı bir şekilde müdahale etti ve yangın büyümeden söndürüldü. Fabrikada maddi hasar meydana gelirken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Aydın’ın Çine ilçesindeki bir turşu fabrikasında çıkan yangın, maddi zarara neden oldu. İşletme, sabahın erken saatlerinde Gökyaka Mahallesi’ndeki Organize Sanayi Sitesi’nde yer almaktadır. Fabrikadan alevlerin yükseldiğini fark eden çalışanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri hızla olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Ekiplerin zamanında müdahalesi sayesinde yangın büyümeden söndürüldü, ancak fabrikada maddi hasar meydana geldi. Ölen ya da yaralanan olmaması teselli kaynağı olsa da yangının çıkış nedenini belirlemek için soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

20 Bin Lira Değerindeki Unutulan Para, Dolmuştan İnsanüstü Bir Hızla Sahibine Ulaştı

Sıradaki haber:

20 Bin Lira Değerindeki Unutulan Para, Dolmuştan İnsanüstü Bir Hızla Sahibine Ulaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.