h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çocuk Minibüsün Çarpmasıyla Karşıya Geçemez Hale Geldi!

Çocuk Minibüsün Çarpmasıyla Karşıya Geçemez Hale Geldi!

Niğde'de 6 yaşındaki bir çocuğa minibüs çarpması sonucu meydana gelen kaza, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Çocuk, ani fren sayesinde minibüsün altında kalmaktan kurtuldu. Hafif yaralanan çocuk, Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Niğde’de Minibüsün Çarptığı 6 Yaşındaki Çocuk, Ani Fren Sayesinde Kurtuldu

Niğde’nin Kale Mahallesi, Dumlupınar İlköğretim Sokak’ta, karşıya geçmeye çalışan 6 yaşındaki bir çocuğa minibüs çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, çocuk, minibüsün altında kalmaktan sürücünün ani freni sayesinde kurtuldu.

Kaza, olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildiği bildirildi. Olayın ihbar edilmesinin ardından sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan çocuk, daha sonra Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza anı, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde minibüsün çocuğa çarpması ve çocuğun minibüsün altında kalmaktan sürücünün ani freniyle kurtulması net bir şekilde görülüyor.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Polis ekipleri trafikte arıza yapan bir aracın yardımına koştu

Sıradaki haber:

Polis ekipleri trafikte arıza yapan bir aracın yardımına koştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.