h Dolar 34,2057 % 0.23
h Euro 37,1137 % 0.23
h Sterlin 44,6526 % 0.38
h Altın (Gr) 2.981,95 %0,95
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çocuklar, jandarmaya minik bir mektup yazdı!

Çocuklar, jandarmaya minik bir mektup yazdı!

Türkiye'deki ilkokul öğrencileri, öğretmenlerinin rehberliğinde jandarma personellerine mektuplar yazdı. Mektuplarında sevgi ve minnet duygularını ifade eden öğrenciler, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı'na gönderdikleri mektuplara karşılık olarak teşekkür mektupları ve hediye olarak jandarma dergisi ve boyama kitabı aldılar.

Türkiye’nin çeşitli illerindeki küçük ama büyük yürekli ilkokul öğrencileri, duygularını ve sevgilerini jandarma personellerine mektup yazarak gösterdi. Öğretmenlerinin yardımıyla ilk mektuplarını yazan geleceğimizin teminatı olan bu minik öğrenciler, jandarma abilerine dolu dolu sevgi ve minnet duygularını aktardı. Hakkari İl Jandarma Komutanlığı’na ulaşan bu sevgi dolu mektuplar, personel tarafından sevinçle okundu. Minik kardeşlerine destekleri için teşekkür etmek amacıyla jandarma dergisi ve boyama kitabıyla birlikte mektup yazılarak gönderildi.

Eskişehir Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği’ne ’Hastalıktan Ari İşletme Sertifikası’

Sıradaki haber:

Eskişehir Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği’ne ’Hastalıktan Ari İşletme Sertifikası’

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.