h Dolar 34,0745 % 0.15
h Euro 38,0958 % 0.15
h Sterlin 45,3050 % -0.07
h Altın (Gr) 2.835,13 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çok sayıda suç kaydı bulunan kadın hırsızlar yakalandı

Çok sayıda suç kaydı bulunan kadın hırsızlar yakalandı

Samsun'da evlere girerek hırsızlık yapan 2 kadın, tutuklandı. Sibel Y. ve Sevda K. isimli kadınlar, Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. İlk seferde adli kontrol şartıyla serbest bırakılan kadınlar, bir kez daha hırsızlık yaparak yakalandı. Çok sayıda suç kaydı bulunan hırsızlar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun’da Hırsızlık Yapan 2 Kadın Tutuklandı

Samsun’un Atakum ilçesinde, evlere girerek para çalmak suçundan birçok suç kaydı bulunan Sibel Y. ve Sevda K., gözaltına alındı. İddialara göre, ellerindeki aparatlarla kapıları açan kadınlar, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yakalandı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Samsun Adliyesine sevk edilen kadınlar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak aynı hırsızlar, Atakum ilçesinde bir evden 60 bin liralık ziynet eşyası çalmayı başardı. Yeniden gözaltına alınan Sibel Y. ve Sevda K., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Çok sayıda hırsızlık suç kaydı bulunan kadınlar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Plaka değişikliğinin yanlış anlaşılmasına yol açtı

Sıradaki haber:

Plaka değişikliğinin yanlış anlaşılmasına yol açtı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.