h Dolar 34,1046 % -0.04
h Euro 38,2150 % -0.04
h Sterlin 45,8019 % -0.02
h Altın (Gr) 2.914,33 %0,01
h BIST100 10.029,73 %1,44
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çorum-Ankara karayolunda uzun araç kuyruğu yaşandı, o anlar dronla görüntülendi

Çorum-Ankara karayolunda uzun araç kuyruğu yaşandı, o anlar dronla görüntülendi

Çorum'un Sungurlu ilçesinde akaryakıt yüklü bir tankerin devrilmesi sonucu Çorum-Ankara karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Tankerden sızan akaryakıtın patlama riskine karşı önlemler alınırken, tanker boşaltılmak için yeni bir araç sevk edildi. Uzun araç kuyrukları oluşan yolda yaşanan durum, dronlarla görüntülendi. Çift taraflı trafiğin kapatılması nedeniyle alternatif yollar kullanılarak yönlendirmeler yapıldı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde akaryakıt yüklü bir tankerin devrildiği bildirildi. Tankerden yola dökülen akaryakıt sebebiyle Çorum-Ankara karayolu hem gidiş hem de geliş bölümleri trafiğe kapatıldı. Oluşan araç kuyruğu ise dronlar tarafından görüntülendi.

Tankerin şoförünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Çorum-Sungurlu karayolu üzerindeki Arifegazili köyü çıkışında devrildiği belirtildi. Devrilen tankerden yola dökülen akaryakıt nedeniyle önlem alınması gerekti ve çok sayıda polis, jandarma ve itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi. Çorum-Ankara karayolu her iki yönde de araç trafiğine kapatıldı.

Ekipler, akaryakıtın yola akmaya devam etmesi ve patlama riskini önlemek için bölgedeki tüm elektrik akımını kesti. Ayrıca, tankerde kalan akaryakıtı boşaltmak için Kırıkkale’den başka bir tanker talep edildi. Yaklaşık 3 saat boyunca trafiğe kapalı olan yol nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Devrilen tankerden akaryakıtın boşaltılması ve yoldaki akaryakıtın temizlenmesinin tamamlanmasının ardından karayolunun tekrar trafiğe açılması bekleniyor. Bu süre içinde Arifegazili köyünün her iki tarafında bekleyen araçlar ise sabırla beklemeye devam ediyor.

Öte yandan, oluşan araç kuyruğu dronlar tarafından görüntülendi.

Çorum-Ankara karayolu Sungurlu geçişini kullanacak olan araçlara giriş izni verilmediğinden trafik ekipleri, araçları Çorum çıkışında Alaca karayoluna, Sungurlu çıkışında ise Boğazkale-Alaca karayoluna yönlendiriyor.

Sultangazi’deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden bir kişiyle ilgili şüpheliler adliyeye sevk edildi

Sıradaki haber:

Sultangazi’deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden bir kişiyle ilgili şüpheliler adliyeye sevk edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.