h Dolar 34,0017 % 0.29
h Euro 37,8610 % 0.29
h Sterlin 44,9644 % 0.89
h Altın (Gr) 2.820,36 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çorum’da araçta bulunan bir kişi, silahla vurularak yaralandı.

Çorum’da araçta bulunan bir kişi, silahla vurularak yaralandı.

Çorum'da Kale Mahallesi'nde bir kişi, aracında oturduğu sırada bilinmeyen bir kişi tarafından bacağından vurularak yaralandı. Yaralı, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi ve sağlık ekipleri ile polis olay yerine sevk edildi. Yaralı, ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için arama çalışmalarına başladı. Yaralının aracı ise çekici vasıtasıyla otoparka götürüldü.

Çorum’da bir kişi, aracında oturduğu sırada kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından bacağından vurularak yaralandı. Olay, Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Aytekin G. isimli şahıs, kendi aracında Ata 8. Sokak’ta otururken, yanına yaklaşan bir kişi tarafından bacağından silahla vuruldu. Yaralı olarak aracını terk eden Aytekin G., yardım çağırmak için 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, saldırganın kaçtıktan sonra yakalanması için çalışma başlattı. Yaralı Aytekin G.’nin aracı ise çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

MSB’den açıklama: “Şehit sayısı 8’e çıkan kahraman silah arkadaşlarımız için acı haber”

Sıradaki haber:

MSB’den açıklama: “Şehit sayısı 8’e çıkan kahraman silah arkadaşlarımız için acı haber”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.