h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Çorum’da bir evde, 61 yaşındaki bir adamın cansız bedeni bulundu.

Çorum’da bir evde, 61 yaşındaki bir adamın cansız bedeni bulundu.

Çorum'da, uzun süredir haber alamadıkları 61 yaşındaki bir adamın evinde ölü bulundu. Yakınları, yardım istemek için 112 Acil Çağrı Merkezini aradı ve olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İçeri giren ekipler, Necmettin Yaşar'ın hareketsiz şekilde yattığını tespit etti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından karbonmonoksit zehirlenmesi ihtimali üzerinde duruluyor ve soruşturma devam ediyor.

Çorum’da bir kişi, yakınları tarafından uzun süredir haber alınamaması üzerine evinde ölü bulundu. Olay, Çöplü Mahallesi Kunduzhan Caddesi’nde meydana geldi. Bilgilere göre, 61 yaşındaki Necmettin Yaşar’ın yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri kapıyı açtıktan sonra içeri girdiğinde Necmettin Yaşar’ın hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde Yaşar’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaşlı adamın cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından savcılığın talimatıyla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Necmettin Yaşar’ın karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Palmiye ağacına çarpan araçta 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı

Sıradaki haber:

Palmiye ağacına çarpan araçta 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.