h Dolar 34,2744 % 0.11
h Euro 37,1024 % 0.11
h Sterlin 44,5361 % -0.01
h Altın (Gr) 3.023,59 %0,40
h BIST100 8.908,47 %0,40
a

Çözümün adı uzlaşı

Düzce Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde Baykul Sokak'ı genişletme çalışmalarına başladı. Ana cadde olan Sivrioğlu Sokak ile Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi ile Bilim Merkezi arasındaki bağlantıyı sağlayan sokak, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün girişimiyle sokak çevresindeki hak sahipleriyle yapılan görüşmeler sonucunda genişletme çalışmaları başlatıldı. Böylece araç trafiği daha güvenli hale getirilerek mahalle sakinlerinin hastaneye ulaşımı kolaylaşacak.

Düzce Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde önemli bir bağlantı noktası olan Baykul Sokak’ın genişletilmesi çalışmalarına başladı. Sokak, Sivrioğlu Sokak ile Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi ve Bilim Merkezi arasındaki bağlantıyı sağlamakta ve vatandaşlar tarafından sıkça kullanılmaktadır. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda hak sahipleriyle anlaşma sağlanmış ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalara hızla başlanmıştır.

Baykul Sokak’ın genişletilmesi özellikle mahalle sakinlerinin yakın hastaneye ulaşımını kolaylaştıracaktır. Ayrıca Düzce Bilim Merkezi’nin ana caddeye bağlanması için de önemli bir güzergah oluşturmaktadır. Yapılan çalışmalar sonucunda sokak önce genişletilecek ve gerçek parsel ölçülerine uygun hale getirilecektir. Ardından ise sokağın yeniden asfaltlanarak vatandaşların kullanımına sunulacaktır. Düzce Belediyesi, bu tür düzenli şehirleşme ve planlı imar çalışmalarına devam etmektedir.

Ataşehir’de off-road motosikleti ile drift yaparken 22 bin 165 TL ceza alan sürücü

Sıradaki haber:

Ataşehir’de off-road motosikleti ile drift yaparken 22 bin 165 TL ceza alan sürücü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.