h Dolar 34,2250 % 0.26
h Euro 37,1280 % 0.26
h Sterlin 44,6498 % 0.38
h Altın (Gr) 2.978,83 %0,84
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Hüseyin Murat Uysal İçin Başsağlığı Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Hüseyin Murat Uysal İçin Başsağlığı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal'ın kalp krizi sonucu vefat ettiği haberi üzerine büyük bir üzüntü duyduğunu ifade etti. Detaylar haberimizde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal’ın kalp krizi sonucu vefat ettiği haberi üzerine büyük bir üzüntü duyduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şu sözlere yer verdi: “AK Parti’mizin Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal’ın kalp krizi sonucu vefat etmesinden büyük bir üzüntü duydum. Partimiz çatısı altında nice hizmetlerde bulunan Hüseyin kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum.”

Hüseyin Murat Uysal’ın vefatının parti teşkilatını derinden üzdüğü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taziye mesajıyla başsağlığı dileklerini ilettiği belirtildi.

Yaşanan acı olayın ardından AK Parti Balıkesir teşkilatı ve gençlik kolları üyeleri de Uysal’a duydukları derin üzüntüyü dile getirdiler. Başkan Uysal’ın partiye ve gençlik kollarına verdiği hizmetler ise anılarla yaşatılacak.

Son Dakika: Hakkari’de Peş Peşe Depremler! AFAD Açıkladı, Valilikten İlk Değerlendirme

Sıradaki haber:

Son Dakika: Hakkari’de Peş Peşe Depremler! AFAD Açıkladı, Valilikten İlk Değerlendirme

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.