h Dolar 34,2775 % -0.01
h Euro 37,0946 % -0.01
h Sterlin 44,4049 % 0.19
h Altın (Gr) 3.007,05 %0,49
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Cumhuriyet tarihinin en büyük hain örgütlerinden olan FETÖ ile bağlantılı olan pilot üsteğmen tutuklandı

Cumhuriyet tarihinin en büyük hain örgütlerinden olan FETÖ ile bağlantılı olan pilot üsteğmen tutuklandı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olan ve 6 yıldır firari olan Hava Kuvvetleri Komutanlığından ihraç edilen Pilot Üsteğmen F.T., Ankara'da yakalandı. Etimesgut ilçesinde kayıtsız olarak kaldığı adres tespit edilen şüpheliye operasyon düzenlendi ve sahte kimlik kullandığı belirlendi. Tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi olan bir Hava Kuvvetleri Komutanlığından ihraç edilen pilot üsteğmen, 6 yıldır aranan bir kişi olarak Ankara’da yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri gizli yapılanması içinde yer alan ve 6 yıldır kaçak olan Hava Kuvvetleri Komutanlığından ihraç edilen Pilot Üsteğmen F.T.’nin Etimesgut ilçesinde kayıt dışı olarak konakladığı adres belirlendi. 17 Aralık’ta gerçekleştirilen operasyon neticesinde F.T. tutuklandı. Şahsın üst aramasında, sahte kimlik kullandığı tespit edildi. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından şüpheli adli makamlara sevk edildi ve cezaevine gönderildi.

“Sömestr tatili, İpekyolu üzerinde keyifle geçirilecek” başlığını seçebilirsiniz.

Sıradaki haber:

“Sömestr tatili, İpekyolu üzerinde keyifle geçirilecek” başlığını seçebilirsiniz.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.