h Dolar 34,1529 % -0.06
h Euro 38,1517 % -0.06
h Sterlin 45,2734 % -0.55
h Altın (Gr) 2.869,76 %-0,17
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • DATÜB Genel Başkanı Kassanov’dan şehitler için başsağlığı mesajı

DATÜB Genel Başkanı Kassanov’dan şehitler için başsağlığı mesajı

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 9 asker için taziye mesajı yayımladı. Başkan Kassanov, Ahıskalı Türkler olarak Türkiye'nin terörle mücadelesinde daima yanlarında olduklarını belirtti ve şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara şifa diledi.

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonrası şehit düşen askerler için taziye mesajı yayımladı.

Kassanov, mesajında “Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit olduğu haberi içimizi derinden sarstı. Biz Ahıskalı Türkler olarak, vatanımız Türkiye’nin terörle mücadelesinde her zaman yanında yer alıyoruz. Çatışmada hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralı Mehmetçiklerimize ise acil şifalar temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Tartıştığı oğlunu tabanca ile öldüren ve aynı silahla intihara kalkışan baba da hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Tartıştığı oğlunu tabanca ile öldüren ve aynı silahla intihara kalkışan baba da hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.