h Dolar 34,1227 % 0.29
h Euro 38,1403 % 0.29
h Sterlin 45,4772 % 0.33
h Altın (Gr) 2.873,72 %1,58
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Değerli içeriğiyle dolu bir cüzdan buldu ve tereddüt etmeden sahibine geri iade etti

Değerli içeriğiyle dolu bir cüzdan buldu ve tereddüt etmeden sahibine geri iade etti

İzmir Konak'ta temizlik işçisi, içinde döviz, Türk lirası ve kredi kartları bulunan bir cüzdanı buldu ve sahibine ulaştırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, işçinin cüzdanı bulma anları görülebiliyor. Cüzdanı bulduktan sonra önce çevredeki insanlara sordu, ancak kimse cüzdanı kaybetmediğini söyledi. Bunun üzerine işçi, çantayı emniyete teslim etti ve cüzdan sahibiyle iletişime geçti. Cüzdan sahibi, cüzdanını geri aldığı için çok mutlu oldu ve işçiye teşekkür etti.

Konak ilçesinde bir temizlik işçisi, içerisinde döviz, Türk lirası ve kredi kartları bulunan bir cüzdanı bulup sahibine ulaştırdı. İşçinin cüzdanı bulduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü Konak ilçesinde meydana geldi. Konak Belediyesi’nde görevli temizlik işçisi Hüseyin Söğüt, sokakta temizlik yaparken merdivenlerde bir cüzdan buldu. Cüzdan içerisinde döviz, Türk lirası ve kredi kartları olduğunu fark eden Söğüt, bulduğu cüzdanı sakladı. Söğüt, “Yolda temizlik yaparken bir cüzdan buldum. İlk başta şaşırdım. Sonra cüzdanı açıp içine baktığımda döviz, Türk lirası ve kredi kartları olduğunu gördüm. O sırada yakınlarda bir beyefendi vardı, eğer o beyefendi ‘bir cüzdan kaybettim’ dese cüzdanı ona verecektim. Daha sonra ileride çantasını karıştıran bir hanımefendi gördüm. Ona da ‘bir şey kaybettiniz mi?’ diye sordum. Ancak o da bir kaybı olmadığını söyleyince yoluma devam ettim,” şeklinde konuştu.

Söğüt, ardından çavuşunu ve işletme müdürünü arayarak durumu bildirdi. Emniyeti de aradığını belirten Söğüt, polislerin gelmesiyle birlikte tarihi Asansör’e gittiklerini ve cüzdanı sahibine teslim ettiklerini söyledi. Cüzdanını geri alan hanımefendi ise çok mutlu oldu ve teşekkür etti. Temizlik işçisi Söğüt’ün cüzdanı bulduğu anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Ahırda bulunan kurt, 10 koyunu telef etti

Sıradaki haber:

Ahırda bulunan kurt, 10 koyunu telef etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.