h Dolar 34,1049 % 0.2
h Euro 38,0663 % 0.2
h Sterlin 45,3489 % 0.01
h Altın (Gr) 2.838,16 %0,33
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Delice aşık, genç kızı akrabasının nişan töreninde canice öldürdü

Delice aşık, genç kızı akrabasının nişan töreninde canice öldürdü

Sultanbeyli'de yaşanan korkunç olayda, evlenme teklifini reddeden Ahmet Taştan tarafından vurulan Kader İrgören'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Zanlının genç kıza tehdit mesajı attığı ortaya çıktı. Olay, bir düğün salonunda gerçekleşti ve genç kız başından vurularak hayatını kaybetti. Ahmet Taştan ise intihara teşebbüs ederek ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İsteme cevabının reddedilmesinin ardından genç kızı saplantı haline getiren Taştan'ın tehditlerini kimsenin bilmediği belirtildi. Cenaze namazı için Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii'nde toplanıldı.

Sultanbeyli’de evlenme teklifini reddeden Ahmet Taştan tarafından öldürülen Kader İrgören’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Zanlı, genç kıza yaptığı tehdit mesajıyla dikkat çekiyor. Olay dün akşam Sultanbeyli’deki bir düğün salonunda gerçekleşti. Kader İrgören, bir yakınının nişan törenine katıldığı sırada daha önce evlenme teklifinde bulunan Ahmet Taştan ile karşılaştı. Taştan, genç kıza silahla ateş ederek öldürdü. Ardından aynı silahla intihar girişimi yapmıştır. İrgören’in yakınları, olaya tanık olduktan sonra genç kızı bir özel hastaneye götürdü. Ancak tüm müdahalelere rağmen İrgören hayatını kaybetti. Ahmet Taştan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Zanlının daha önce Kader İrgören’e “Gideceğimiz nişan ikimize de mezar olacak” şeklinde tehdit mesajı attığı ortaya çıktı. İrgören’in yakınları, genç kızın bunu kimseye söylemediğini belirtti. Ahmet Taştan’ın saplantılı bir şekilde Kader İrgören’i istemesine rağmen ailesi ve genç kızın istemediği ifade edildi. Olay sonrası yapılan soruşturma devam ediyor. Kader İrgören’in cenazesi Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Camii’nde düzenlenecek cenaze töreni için Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak götürüldü.

Milli Savunma Bakanı Güler: “Irak ve Suriye’nin kuzeyine düzenlenen hava harekatları ile mağara, barınak, petrol tesislerinden oluşan 78 hedef imha edilmiş, 77 terörist etkisiz hale getirilmiştir.”

Sıradaki haber:

Milli Savunma Bakanı Güler: “Irak ve Suriye’nin kuzeyine düzenlenen hava harekatları ile mağara, barınak, petrol tesislerinden oluşan 78 hedef imha edilmiş, 77 terörist etkisiz hale getirilmiştir.”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.