h Dolar 34,2769 % -0.02
h Euro 37,1012 % -0.02
h Sterlin 44,3481 % 0.01
h Altın (Gr) 2.992,76 %0,01
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Deniz Limanlarının Şube Müdürlüklerine İlişkin Koordinasyon Toplantısı

Deniz Limanlarının Şube Müdürlüklerine İlişkin Koordinasyon Toplantısı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Deniz Limanı Şube Müdürlükleri Koordinasyon Toplantısı", Samsun'da gerçekleştirildi. Toplantıda, deniz polisi yöneticileri bir araya geldi, fikir alışverişinde bulundu ve örnek uygulamaların diğer birimler tarafından da kullanılması sağlandı. Samsun Valisi, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı, İl Emniyet Müdürü ve diğer yetkililerin katıldığı toplantıda, şube müdürlerine sertifikaları takdim edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen “Deniz Limanı Şube Müdürlükleri Koordinasyon Toplantısı” Samsun’da gerçekleştirildi. Bu toplantı, deniz polisi yöneticilerini bir araya getirerek fikir alışverişinde bulunmayı ve örnek uygulamaların diğer birimler tarafından da benimsenmesini sağlamak amacıyla düzenlendi. Toplantı, 17-19 Ocak tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştirildi.

Toplantının kapanış törenine Samsun Valisi Orhan Tavlı, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Koruma Daire Başkanı Tamer Taş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı Orta Karadeniz Grup Komutanı S.G.Kd. Binbaşı Selçuk Konur ve 35 il emniyet müdürlüğünün deniz limanı şube müdürleri ve deniz limanı şube müdürlüklerinden sorumlu il emniyet müdür yardımcıları katıldı.

Törenin sonunda, toplantıya katılan şube müdürlerine sertifikaları Vali Tavlı ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Beylikdüzü’nde 1 Milyon TL değerinde ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı!

Sıradaki haber:

Beylikdüzü’nde 1 Milyon TL değerinde ziynet eşyası çalan hırsız yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.