h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Devrek’te uyuşturucuyla mücadele operasyonu: 1 kişi tutuklandı!

Devrek’te uyuşturucuyla mücadele operasyonu: 1 kişi tutuklandı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, uyuşturucu madde ticareti ve kullanmak suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Devrek ilçesinde gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda, 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve aralarından biri tutuklandı.

Devrek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretini engelleme faaliyetleri kapsamında bölgede operasyon düzenledi. S.K., E.A., E.T. ve K.H.E isimli şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde bulundu.

Şüpheliler, uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın’da FETÖ’ye yönelik operasyon gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

Aydın’da FETÖ’ye yönelik operasyon gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.