h Dolar 34,0060 % 0.3
h Euro 37,8947 % 0.3
h Sterlin 44,9808 % 0.92
h Altın (Gr) 2.821,23 %0,42
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Dikkat çeken gürültü olayı Ankara’da komşuları birbirine düşürdü: 4 kişi yaralandı

Dikkat çeken gürültü olayı Ankara’da komşuları birbirine düşürdü: 4 kişi yaralandı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir apartmanda yaşanan gürültü sebebiyle çıkan tartışmada bir kişi, 4 komşusunu bıçaklayarak yaraladı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, saldırgan şahıs ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Keçiören ilçesinde bir apartmanda gürültü nedeniyle çıkan tartışmada, bir kişi 4 komşusunu bıçaklayarak yaraladı ve ardından gözaltına alındı. Olay, Şevkat Mahallesi Erdoğan Sokak’ta meydana geldi. İki aile arasında gürültü nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bir şahıs, kavgada 4 komşusunu bıçaklayarak yaraladı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Edirne’de halk, kar yağışıyla sevindi!

Sıradaki haber:

Edirne’de halk, kar yağışıyla sevindi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.