h Dolar 35,9068 % -0.08
h Euro 37,4472 % -0.08
h Sterlin 44,9770 % 0.13
h Altın (Gr) 3.321,01 %1,07
h BIST100 9.719,81 %-0,89
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Diyarbakır’da karbonmonoksit gazıyla zehirlenen bir kadın 42 gün sonra hayatını kaybetti – Vakit.com.tr

Diyarbakır’da karbonmonoksit gazıyla zehirlenen bir kadın 42 gün sonra hayatını kaybetti – Vakit.com.tr

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde evinin içindeki mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir kadın, 42 gün süren tedavinin ardından hayatını kaybetti. Olayda kadının eşi de yaşamını yitirmiş, torunları ise zehirlenmişti.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, evin içinde bırakılan bir mangaldan sızan karbonmonoksit gazının etkisiyle zehirlenen bir kadın, 42 gün sonra hayatını kaybetti. Kervanpınar Mahallesi’nde yaşayan 67 yaşındaki Remziye Ç., 5 Aralık 2023 tarihinde evlerinde ısınmak amacıyla kullanılan mangaldan yayılan karbonmonoksit gazına maruz kaldı ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak uzun süren tedavi sürecinin ardından Remziye Ç., yaşamını kaybetti. Olayın ardından cenaze, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından defnedildi.
Bu acı olayda Remziye Ç.’nin eşi İzettin Ç. (80) de hayatını kaybetmiş, torunları Ezgi Ç. (4) ve Elif Ç. (3) ise zehirlenmişlerdi.

Diyarbakır’da karbonmonoksit gazıyla zehirlenen bir kadın, 42 gün sonra yaşamını yitirdi

Sıradaki haber:

Diyarbakır’da karbonmonoksit gazıyla zehirlenen bir kadın, 42 gün sonra yaşamını yitirdi