h Dolar 33,9942 % 0.28
h Euro 37,8773 % 0.28
h Sterlin 44,9487 % 0.86
h Altın (Gr) 2.821,62 %0,44
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Diyarbakır’da meydana gelen yangında daire alevlerle sardı. İşte alevlerin yükselişiyle yaşanan anlar!

Diyarbakır’da meydana gelen yangında daire alevlerle sardı. İşte alevlerin yükselişiyle yaşanan anlar!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir evde çıkan yangında, itfaiye ekipleri tarafından mahsur kalan anne ve çocuğu kurtarıldı. Yangın, Bağcılar Mahallesi'ndeki bir sitedeki apartmanın 6. katında meydana geldi. İtfaiye ve diğer ekipler olay yerine çağrıldı. Kısa sürede müdahale eden ekipler, yangını kontrol altına aldı. Yangından etkilenen olmazken, binada bulunan diğer sakinler tahliye edildi.

Diyarbakır’ın merkezinde, Bağlar ilçesinde meydana gelen yangında alevler korkutucu bir şekilde yükseldi. İtfaiye ekipleri, üst katta mahsur kalan bir anne ve çocuğunu kurtardı.

Bağcılar Mahallesi 1147. Sokak’ta bulunan bir sitede yer alan apartmanın altıncı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Olay yerine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi.

Ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın merdiveniyle üst katta mahsur kalan anne ve çocuğu güvenli bir şekilde indirildi.

Yangından etkilenen kimse olmazken, binanın sakinleri tedbir amaçlı tahliye edildi.

Erzurum-Tekman Yolu trafiğe kapatıldı: Ulaşım durdu

Sıradaki haber:

Erzurum-Tekman Yolu trafiğe kapatıldı: Ulaşım durdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.