h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Diyarbakır’da sağlık çalışanının trajik vefatı KGYS sistemine nasıl yansıdı?

Diyarbakır’da sağlık çalışanının trajik vefatı KGYS sistemine nasıl yansıdı?

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, motosiklet kazasında bir acil tıp teknisyeni hayatını kaybetti. Kazada, Muhammet Emin Karakuş adlı genç, kamyonun sağından geçmeye çalışırken motosikletini park halindeki bir cipe çarptı ve kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde gencin öldüğü belirlendi. İlgili soruşturma devam ediyor.

Silvan ilçesinde gerçekleşen bir motosiklet kazasında, bir acil tıp teknisyeni (ATT) hayatını kaybetti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ne (KGYS) yansıyan feci kaza anıyla ilgili olarak alınan bilgilere göre, Muhammet Emin Karakuş (29), Diyarbakır Caddesi’nde seyir halindeyken önündeki Silvan Belediyesi’ne ait kamyonun geçmek için yolunu şeritten çıkararak park halindeki bir cipe çarptı. Karakuş, kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti. Genç adamın acil tıp teknisyeni olduğu belirtiliyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kafenin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından başarıyla söndürüldü

Sıradaki haber:

Kafenin bacasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından başarıyla söndürüldü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.