h Dolar 34,1523 % 0.04
h Euro 38,0146 % 0.04
h Sterlin 45,6460 % 0.12
h Altın (Gr) 2.884,78 %-0,01
h BIST100 9.887,75 %-0,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Doğu’da karla kaplı, Antalya’da ise ılıman havada deniz keyfi

Doğu’da karla kaplı, Antalya’da ise ılıman havada deniz keyfi

Türkiye'nin doğu illerinde kar etkisiyle birlikte antalya'da güneşli havada plajlar yoğunlaştı. Antalya'da sıcaklık 16 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 19.5 derece olarak ölçüldü. Tatili fırsat bilenler sahil ve parklara akın etti. Almanya'dan Antalya'ya gelen bir turist, denize girmenin Almanya'ya dönülmeden yapılamayacağını belirtti ve memleketin cennet gibi olduğunu söyledi.

Doğu illerimizde kar yağışı etkili olurken, turizm cenneti Antalya’da ise güneşli bir hava hakimdi ve sahillere yoğun bir ilgi vardı.

Türkiye’nin özellikle doğu bölgelerinde karlı ve soğuk bir hava yaşanırken birçok köy yolu kapandı ve bazı bölgelerde kar kalınlığı araçlara ulaşacak şekilde arttı. Ancak Antalya’da turizm mevsimi hiç bitmiyor ve bu hafta sonunda da termometreler 16 dereceyi gösterirken, deniz suyu sıcaklığı ise 19.5 derece olarak ölçüldü. Tatil fırsatını değerlendirmek isteyenlerin tercihi sahil ve parklar oldu. Konyaaltı Sahili ve Beydağları, güzel bir manzara eşliğinde ziyaretçilerini ağırladı. Güneşlenmek ve balık tutmak isteyenler kadar denize girenler ve sohbet edenler de sahilde keyifli vakit geçirdi.

Murat Topal, 6 günlük bir tatil için Almanya’dan Antalya’ya gelmişti ve kendisi hava durumunu çok beğendiğini belirtti. “Denize girmeden Almanya’ya dönemezdik. Buraya neredeyse her gün geliyorum ve şu anki hava yaz aylarını aratmıyor. Dağlarda karla karşılaşıyorum. Almanya’da hava sıfırın altında, burada ise sanki 30 derece. Ülkemiz cennet gibi ve hiçbir yer bunun yerini tutamaz. Hiç düşünmeden geri döneceğim. Soğan ekmek bile yesek, memleketimizde yaşamaya değer” dedi.

Kontrolü kaybeden araç su kanalına düştü, olayda 1 kişi hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Kontrolü kaybeden araç su kanalına düştü, olayda 1 kişi hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.