h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Donetsk’e yönelik Ukrayna saldırısı sonucunda 13 kişi hayatını kaybetti

Donetsk’e yönelik Ukrayna saldırısı sonucunda 13 kişi hayatını kaybetti

Ukrayna'nın Rusya tarafından kontrol edilen Donetsk şehrine düzenlediği bombalı saldırıda 13 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Saldırının ardından yapılan incelemelerde saldırıda kullanılan silah parçaları bulundu. Ukrayna ise henüz saldırıya ilişkin bir açıklama yapmadı. Saldırı sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı artmaya devam ediyor.

Ukrayna’nın Rusya tarafından ilhak edilen Donetsk şehrine düzenlediği bombalı saldırıda 13 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı. Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmalar devam ederken, sivil kayıplar da artıyor. Bugün Ukrayna, Rusya’nın kontrolündeki Donetsk şehrine saldırı gerçekleştirdi. Donetsk’in sözde lideri Denis Puşilin, saldırının Tekstilshchik banliyösündeki bir pazarı bombalamasının ardından 13 kişinin hayatını kaybettiğini ve 10 kişinin yaralandığını belirtti. Puşilin, saldırı sonrası olay yerinde incelemelerin yapıldığını ve saldırıda kullanılan silah parçalarının toplandığını söyledi. Donetsk Belediye Başkanı Aleksey Kulemzin ise Ukrayna’nın işlek bir caddeyi hedef aldığını ve dükkânlar ile bir pazar yeri zarar gördüğünü ifade etti. Ukrayna tarafından henüz saldırıyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Ordu’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şahıs haberi ile karşı karşıyayız.

Sıradaki haber:

Ordu’da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şahıs haberi ile karşı karşıyayız.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.