h Dolar 34,2657 % -0.05
h Euro 37,0511 % -0.05
h Sterlin 44,3386 % -0.01
h Altın (Gr) 2.996,99 %0,15
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Dur ihtarına ateşle karşılık veren firari hükümlü yakalandı

Dur ihtarına ateşle karşılık veren firari hükümlü yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri, durdurmak istedikleri şüpheliye ateşle karşılık vermesi üzerine kovalamacaya başladı. Şahıs, polislerin takibi sonucu saklandığı yerde yakalandı. Yakalanan şahsın daha önceden kasten öldürme suçundan 24 yıl kesinleşmiş cezası olduğu ve firar olduğu için arandığı ortaya çıktı. Şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep’te Şüpheli Şahıs, Polislere Ateş Açarak Kaçtı

Gaziantep’te bir şahsın durumundan şüphelenilerek polis ekipleri tarafından durdurulmaya çalışılması sonucunda gerilim dolu anlar yaşandı. Şahıs, polislerin “dur” ihtarına uymayarak tefekle ateş açtı ve kaçmaya çalıştı. Ancak polis ekiplerinin yoğun takip çalışmaları sonucunda şahıs, saklandığı adreste yakalandı. Yapılan araştırmada, yakalanan şahsın kasten öldürme suçu nedeniyle 24 yıl hapis cezası olduğu ve cezaevinden firar ettiği belirlendi. Ayrıca şahsın arama kaydında 5 ayrı suçtan da arandığı tespit edildi.

Yakalanan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bursa’da uyuşturucu ticaretinden elde edilen haram paraya yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Sıradaki haber:

Bursa’da uyuşturucu ticaretinden elde edilen haram paraya yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.