h Dolar 34,2250 % 0.26
h Euro 37,1280 % 0.26
h Sterlin 44,6498 % 0.38
h Altın (Gr) 2.978,83 %0,84
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Durakta aranan TIR’da ele geçen uyuşturucu miktarı şoke etti: Tam 78 kilogram!

Durakta aranan TIR’da ele geçen uyuşturucu miktarı şoke etti: Tam 78 kilogram!

Konya'da durdurulan bir kamyonette yapılan aramada, beyaz eşya ve mobilyaların arasına gizlenmiş 78 kilogram skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerini yakalamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kamyonetin içindeki gizli bölmelerde bulunan skunk maddesi, hassas burunlu köpeklerin yardımıyla tespit edildi. M.A. ve S.A. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da durdurulan bir kamyonette yapılan aramada, beyaz eşya ve mobilyaların arasına gizlenmiş olan 78 kilogram skunk maddesi ele geçirildi. Olayın ardından 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zehir tacirlerinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, şüpheli durumdan şüphelenerek durdurdukları bir kamyoneti aramaya aldı. Yapılan aramada, buzdolabı ve bazı mobilyaların içine gizlenmiş 69 parça, toplamda 78 kilogram skunk maddesi bulundu. Kamyonette bulunan M.A. ve S.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilere “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma” ve “Uyuşturucu Kullanma” suçlamalarıyla işlem başlatıldı. Mahkemeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Burhaniye’de uyuşturucuyla mücadele kararlı bir şekilde devam ediyor

Sıradaki haber:

Burhaniye’de uyuşturucuyla mücadele kararlı bir şekilde devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.