h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Edirne Jandarma Komutanı, şehit aileleriyle buluştu

Edirne Jandarma Komutanı, şehit aileleriyle buluştu

Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, şehit aileleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Albay Büber, aziz şehitlerimizi saygıyla anarak ailelere sabır diledi.

Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, şehit aileleriyle bir araya gelerek değerli bir buluşmaya imza attı.

Albay Büber, beraberindeki jandarma personeli ile birlikte Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Leyla Karaduman Vardar’ı ziyaret etti ve derneğin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi edindi. Albay Büber, “Aziz şehitlerimiz ve kahraman ailelerimiz, canlarını seve seve feda ederek mukaddes vatan topraklarını koruyan ve bizlere sarsılmaz bir imanla ilham veren kahramanlardır. Onlar milletimizin emanetidir. Vatanımızı bize yurt yapan, tarihimizi şekillendiren ve topraklarımızı korumak uğruna gözlerini kırpmadan şehadeti tercih eden tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor ve kederli ailelerine Allah’tan sabır diliyoruz” şeklinde konuştu.

Araçların arasında sıkışıp kalmaktan son anda kurtuldu, tüyler ürperten kaza anı görüntülendi

Sıradaki haber:

Araçların arasında sıkışıp kalmaktan son anda kurtuldu, tüyler ürperten kaza anı görüntülendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.