h Dolar 34,2349 % 0.33
h Euro 37,1561 % 0.33
h Sterlin 44,7421 % 0.72
h Altın (Gr) 2.980,93 %0,91
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Edirne’de Bir Hafta İçinde 170 Yasa Dışı Göçmen Yakalandı

Edirne’de Bir Hafta İçinde 170 Yasa Dışı Göçmen Yakalandı

Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan hava destekli operasyonlarda son 1 haftada yakalanan toplam 170 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 organizatör, ele geçirilen araçla birlikte gözaltına alındı. Yakalanan göçmenler, İl Göç İdaresine teslim edilirken, şüpheliler ise adli makamlara sevk edildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından son bir haftada yapılan hava destekli operasyonlar neticesinde, 170 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son bir hafta içinde hava destekli operasyonlar düzenleyerek toplamda 170 düzensiz göçmeni yakalamayı başardı. Yapılan operasyonlar sonucunda, kaçak yollarla yurt dışına kaçışlarına yardımcı oldukları tespit edilen 2 organizatör de bir araçla birlikte yakalandı.

Yakalanan düzensiz göçmenler, ülkelerine iade edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.

Göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli organizatör ise jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Kaçakçılıkta kullanılan araca el konuldu.

Tekirdağ ilindeki öğrencilere siber güvenlik üzerine eğitim verildiğini duyuranlar

Sıradaki haber:

Tekirdağ ilindeki öğrencilere siber güvenlik üzerine eğitim verildiğini duyuranlar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.